Kontakt oss

Ta gjerne kontakt med oss hvis du er nysgjerrig på våre tjenester. Vi stiller opp på kort varsel, og kan holde en digital presentasjon av rekrutteringskonseptet vårt.

Hele gjengen i Hyr
Portrett av Håvar

Håvar Solsvik

Seniorrådgiver Avdeling Harstad

Håvar har over 15 års erfaring med rekruttering av nøkkelpersonell til selskaper i hele Norge, med hovedvekt på tekniske stillinger innen olje og gass, bygg og anlegg, samt økonomi og finans. Han har arbeidet med rekruttering i både Proffice og Statoil. De siste fem årene før etableringen av Hyr var Håvar partner i Dfind – et datterselskap av Randstad, verdens største rekrutteringsselskap. Håvar er også en sertifisert og erfaren bruker av en rekke personlighets- og evnetester. 

Portrett av Tom

Tom Runar Buljo

Seniorrådgiver
Avdeling Leknes

Tom Runar har en mastergrad i sosiologi fra NTNU og Montana State University, med spesialisering innen ledelse av kunnskapsorganisasjoner. Tom Runar har bakgrunn som redaktør, forretningsutvikler og gründer. Som prosjektleder i Egga Utvikling har han bistått næringslivet i Lofoten og Vesterålen med rådgivning innen kommunikasjon, rekruttering og bedriftsutvikling. Siden 2021 har han arbeidet fulltid med rekruttering av ledere og spesialister. Han er også sertifisert bruker av personlighets- og evnetester sertifisert av DNV.

Blå Logo Hyr

Ramona Nesshaug

Rekrutteringsrådgiver
Avdeling Finnsnes

Ramona har en bachelorgrad i organisasjon og ledelse fra Høgskolen i Innlandet og Pusan National University i Sør-Korea. Som markedskoordinator i det Oslo-baserte rekrutteringsselskapet Dynamic People, arbeidet hun spesielt med search, selektering, kandidathåndtering og annonsering. Etter at hun flyttet hjem til Finnsnes i 2020 har hun vært prosjektleder for Trainee Senja, og bistått næringslivet i Midt-Troms med rekruttering av nyutdannede. Parallelt med dette har hun bistått ulike rekrutteringsselskaper med search. Hyr fikk gleden av å få Ramona med på laget september 2022.

Blå Logo Hyr

Karoline Rosøy Tømmerbakk

Avdelingsleder og seniorrådgiver
Avdeling Bodø

Karoline har 10 års erfaring med rekruttering av medarbeidere til både offentlig og private virksomheter i Nord-Norge. Hun har en Bachelorgrad innen økonomi og ledelse, samt en etterutdanning innen digital markedskommunikasjon. Karoline er en DNV-sertifisert rekrutterer og har også sertifisering i bruk av SHL og AON Assessments evne- og personlighetstester.

 

Blå Logo Hyr

Kjersti Djupvik

Seniorrådgiver
Avdeling Bodø

Kjersti har mer enn 15 års ekspertise innen rekruttering av ledere og nøkkelpersonell i hele Nord-Norge. Hun har en bachelorgrad i språk og samfunnsfag, arbeids- og organisasjonspsykologi samt prosjektledelse. Kjersti er en DNV-sertifisert rekrutterer og har også sertifisering i bruk av SHL og AON Assessments evne- og personlighetstester.

 

Blå Logo Hyr

Arve Nordlie

Seniorrådgiver
Avdeling Bodø

Arve kommer fra stillingen som fagansvarlig for rekruttering og lederstøtte i Nordlandssykehuset. Her jobbet han med stategisk utvikling og implementering av ny kunnskapsbasert metodikk samt operativ rekruttering. Arve har lang erfaring i utviklings og endringsarbeid fra privat- offentlig- og frivillig sektor. De siste 15 årene har imidlertid rekruttering vært hovedarbeidsområdet. Arve har lederutdannelse fra Handelshøyskolen BI, og er DNV-sertifisert rekrutterer.