Samtykke

Ved å bruke nettstedet vårt, samtykker du herved til våre personvernregler og godtar vilkårene og betingelsene.

Hvem er vi

Hyr AS
Mølnholtet 42
9414 HARSTAD

Daglig leder: Tom Runar Buljo
E-post: tom@hyr.no
Telefon: +47 91 39 57 42

Personvern

Hos Hyr AS, tilgjengelig fra hyr.no, er en av våre viktigste prioriteringer personvern for våre besøkende. Dette dokumentet om personvern inneholder typer informasjon som er samlet inn og registrert av Hyr AS, og hvordan vi bruker det.

Hvis du har spørsmål eller trenger mer informasjon om våre personvernregler, ta gjerne kontakt med oss via e-post på tom@hyr.no eller havar@hyr.no

Online personvernregler

Denne personvernerklæringen gjelder bare for våre online aktiviteter og er gyldig for besøkende på nettstedet vårt med hensyn til informasjonen de deler her. Denne erklæringen gjelder ikke informasjon som er samlet inn offline eller via andre kanaler enn dette nettstedet.

Dine rettigheter

Du har hele tiden rett på innsyn, retting, begrensning, sletting eller overføring av de personopplysningene du har gitt til Hyr AS. Henvendelser rettes tom@hyr.no eller havar@hyr.no. Alle som oppgir personopplysninger, har også rett til å klage til Datatilsynet dersom opplysningene behandles i strid med reglene.

Retningslinjer for personvern

Tredjeparts annonsetjenere eller annonsenettverk bruker teknologier som informasjonskapsler, JavaScript eller beacons. Disse teknologiene brukes til å måle effektiviteten til annonseringskampanjene og/eller for å tilpasse annonseinnholdet du ser på nettsteder du besøker.

Merk at Hyr AS ikke har tilgang til eller kontroll over disse informasjonskapslene som brukes av tredjeparts annonsører.

Tredjeparts personvernregler

Hyr AS sine personvernregler gjelder ikke andre annonsører eller nettsteder. Dermed anbefaler vi deg å konsultere de respektive personvernreglene for disse tredjeparts tjenestene for mer detaljert informasjon. Det kan inneholde instruksjoner om hvordan du velger bort visse alternativer.

Loggfiler

Hyr AS følger standard prosedyre for bruk av loggfiler. Disse filene logger besøkende når de besøker nettsteder. Alle leverandører av webhotell gjør dette og er en del av analysen av hvordan hostingtjenesten blir brukt. Informasjonen som samles inn av loggfiler inkluderer internettprotokoll adresser (IP), nettlesertype, internettleverandør (ISP), dato og tidsstempel, henvisnings- og sider hvor du forlater, og muligens antall klikk. Disse er ikke koblet til informasjon som er personlig identifiserbar. Hensikten med informasjonen er å analysere trender, administrere nettstedet, spore brukernes bevegelse på nettstedet og samle demografisk informasjon.

Informasjonskapsler

Som alle andre nettsteder bruker Hyr AS informasjonskapsler (cookies). Disse informasjonskapslene brukes til å lagre informasjon, inkludert besøkernes preferanser og sidene på nettstedet som besøkende besøkte. Informasjonen brukes til å optimalisere brukernes opplevelse ved å blant annet tilpasse innholdet på nettstedet vårt.

Google Analytics

Nettanalytiske informasjonskapsler fra Google Analytics samler informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet, hvilket nettsted brukeren klikker seg inn fra, antall ganger brukeren har besøkt nettstedet og hvor lenge brukeren surfer på nettstedet. Den er innstilt til å slettes etter 24 måneder hvis du ikke returnerer til nettstedet. Cookies fra Google Analytics opprettes så snart du besøker en nettside med gyldig sporingskode. Denne informasjonen inneholder ikke brukerspesifikke detaljer, og summen av informasjon brukes til nettstatistikk om trafikk, trender og bruksmønstre.