Revolusjonerende respons med 17 søkere til prosjektstilling i Lurøy!

Da søknadsfristen utgikk for stillingen som prosjektleder samfunnsutvikling i Lurøy kommune, kunne man telle hele 17 søkere. Søkerne er fra Finnmark i nord til Viken i sør, og interessen for stillingen har vært stor hele veien. Over 30 personer tok kontakt og ønsket mer informasjon.

Det var alt fra mulige hjemflyttere bosatt i andre deler av landet, personer i forskningsmiljøer som vil bidra inn i prosjektet til godt kvalifiserte søkere som gjerne pakker og flytter til Lurøy for å lede prosjektet «Lurøy – Liv laga i nye daga» i tiden fremover.

Kombinasjonen av flotte annonser med god rekkevidde på tusenvis av nettsteder og sosiale media, og en landingsside som fikk mange til å lese videre, har vært en del av nøkkelen til suksess. I tillegg til sin naturskjønne beliggenhet på Helgeland, fremstår Lurøy som en veldrevet kommune med mange muligheter, og som virkelig satser på bolyst og utvikling i årene fremover.

Les stillingsannonsen her!

Kommunedirektør Stian Skjærvik i Lurøy kommune sier:

– Vi er veldig positivt overrasket over søkertilfanget, det er et ekstraordinært godt resultat så langt. Å få hele 17 søkere til en prosjektstilling viser at vi har gjort noe riktig, både i forarbeidene i kommunen, og i metodikken i rekrutteringsprosessen. Her har beskrivelsen av oppdraget og oppgavene vi skal i gang med har fanget interessen til svært mange. Nå gleder vi oss til å komme videre i rekrutteringsprosessen, og har troen på at vi finner Lurøys nye prosjektleder i søkerbunken.